submit


Em ve vist la meva part justa de la vella Australià homes de casar-se molt jove Filipí Les dones amb una gran diferencia d’edat. Però per ser molt honest, em ve també s’observa una bona porció justa de les parelles casar-se dins del mateix grup d’edat. M’envien un grapat d’amics que estan casats Filipí les dones i les diferències per edat no és molt. És entre els anys així que és una mica raonable al meu entendre. Ara bé, si un Filipí dona anys i ella es casa amb un any d’edat, home, que és una història diferent tot i aquesta història passa a un dels meus amics més propers i que no és una bona història. El meu vell amic Australià és d’uns anys, divorciat de la seva dona, ha crescut els nens de casar-se. Una vegada vam treballar junts i que és com em coneixen. És com decent Australià bloke com es posa. Un dia, al voltant tard, un dels seus amics a Brisbane, que havia de titularitat d’un negoci a Filipines preguntar-li si volia venir a Manila per a un parell de setmanes. El meu amic va saltar a l’oportunitat. Arriba a Manila i es va reunir aquest molt jove noia bonica alguna cosa anys. Ella va ser una sola mare, ja que ella ja tenia un fill d’una relació anterior, una noia. De totes maneres, em va dir que només la vaig conèixer per només dos dies a Manila i va haver de tornar a Austràlia. El que va passar dins d’aquest dos dies per fer-li fer el que va fer després va ser un boig. Perquè ella, òbviament coneixia com a empènyer el dret botons. Així, quan va arribar a Austràlia, el meu amic em va conèixer a una noia Filipina i anava a portar-hi a visitar-lo a Austràlia. Així que, de seguida es va posar a treballar i patrocinat per la seva visa de turista per mesos i va arribar a finals de desembre. El dia va arribar, el meu vell amic convidat els seus amics al pub local per a un parell de cerveses i una font. Va ser tot somriures i somrient durant d’orella a orella. Jo no hi era per a l’ocasió, però la meva dona va ser. Una setmana més tard, vaig tenir l’oportunitat de reunir-se amb el meu vell amic en el pub local per a sopar i vaig anar amb la meva dona i la filla. Que és quan la vaig conèixer. Els segons de la seva reunió on només normal de les presentacions. Però després d’un minut, vaig pensar que aquesta noia no va ser una bona un per el meu amic perquè la meva amiga, la meva dona i jo, i tot xerrant al voltant, i estava enganxat a un nou iPad en Facebook o el que sigui no molestar a unir-se a la conversa, tot absorts en el seu propi món digital. Una dona no hauria d’haver estat admesos a la cria en primer lloc, van sortir més descendència a través del seu canal de naixement, pitjor que ells mateixos, vaig pensar per a mi. Unes setmanes més tard, vaig anar amb la meva esposa i filla a l’pub a sopar i després vaig trobar una altra vegada el meu vell amic i la seva Filipí nòvia. El meu amic havia un parell de cerveses i ell em va estirar cap a un costat va començar dient que anava a enviar el seu embalatge. Mitjana del mes de gener, la meva dona rep una trucada des d’aquest Filipí senyora al voltant de la tarda, a la tarda. Va ser tot llàgrimes i necessitava algú per parlar sobre els seus problemes. Pel que sembla, el meu vell amic volia desfer-se d’ell tan ràpidament que se li va acudir amb un astut pla i va dir-li que va marxar per treballar per a un parell de mesos, així que ella ha de tornar d’hora a Filipines, tot i que la seva visa va ser per mesos. Jo simplement li va dir, Hallelujah. S’ho mereix. (De fet, he didn’t dir Hallelujah a tots, però jo estava a prop d’ella). Però ella té una filla a Filipines.la meva dona interjected. I don’t care, cap dels meus problema o el problema que li vaig dir a la meva dona. Fins on jo estava preocupat, va tenir una oportunitat d’estar en una bona relació amb el meu vell amic, però ella es va ficar la pota i ara està plorant sobre tornar a l’avió una mica aviat per tornar a les Filipines. Era el meu amic, un vell ximple. Sí, fins a cert punt. Però ell és una mena de cor home i aquest desagradable dona va aprofitar la seva generositat a l’extrem. Sincerament, en la meva curta vida, em ve mai havia sentit parlar d’una dona i com que ha vist que una dona es comporten com que al davant del seu xicot. Sóc cínic de Filipins a les dones? Cap. La majoria d’ells són realment estimar, fidel i ben educat i són difícils de treballadors. Però, per desgràcia per al meu amic aquí, que acaba de fer una mala elecció. Només reunió algú durant dos dies a Manila no és suficient per conèixer una persona. Potser fora de la desesperació, va pensar que podria funcionar i va portar a Austràlia, però el caràcter i l’actitud d’aquest molt jove i bonica dona Filipina va ser una autèntica vergonya per a ell. Ara, aquí hi ha deu raons per les quals si que són un vell, lleig i socialment inacceptable Australià home, t’has de casar-se o de data, un Filipí dona amb la intenció de casar-se aquí. M’envien un amic que està casada amb un Filipí dona i ella és més anys, i és al voltant d’anys. De vegades, ella acudits que potser ella ha de comprar algunes joguines sexuals per plaer a si mateixa perquè el marit no pot fer-ho. Alguns mesos, que tindria cap activitat. Jo sé d’un parell així. Molt bonic Filipí dona i el marit és darrers anys. Ella és també més anys d’edat. Han filles adolescents, de manera que es van casar per un temps, de manera que l’home va ser actiu en aquell llavors. Ara no ho és. Vostè sap el que està pensant, a la dreta. No, you don’t. Bé, no puc dir vols que altres persones estan pensant. Però sap vostè quan vaig veure com un parell, només tinc una paraula passa de pressa a través de la meva ment: de DEBÒ. Em ve escoltat el marit de la meva Filipí amic queixar-se tan malament com odien enviar diners a la dona s la seva família i parents tornar a les Filipines. Ara, si, com a un marit que no té en compte l’enviament de diners a Filipines, després gràcies a déu per la seva amable cor. El govern de les Filipines no pot ser després de tot, la seva gent així, perquè estan massa a molts d’ells i la raó per la qual no hi ha massa a molts d’ells és perquè per a un país petit, el van criar com un boig. Podem queixar-se aquí sobre el nostre Estat Federal i els Governs a Austràlia, però en comparació el Govern de les Filipines, el Govern d’Austràlia és milions de vegades millor en la prestació de serveis. Si vostè ve mai aterrat els peus a les Filipines, que mai no havia de saber de què estic parlant. You’ve got it ser-hi per veure-ho per creure el que estic dient aquí. La majoria de la seva esposa família i familiars serà els aturats i les seves condicions de vida serà mica dur i difícil. Però no de totes, per ser justos, algunes de les dones que provenen de bé a fer les famílies i, si és el cas (que havia seria realment han de ser molestat per l’enviament de diners a Filipines perquè les seves famílies són de classe mitjana a les famílies que poden cuidar-se). Ara, jo f enviament de diners a Filipines és una cosa que es podria pensar conduiria vostè fruits secs, don’t molestar a casar-se amb un Filipí dona, fins i tot si ella com un bonic que havia podria morir. Sincerament, una molt Filipí dona podia haver fet cap tria del seu xicot tornar al seu país. Alguna vegada t’has de preguntar-te aquesta pregunta, per què ara ella està amb tu, una vella lletja pet (ho sento, però que és cert.)? No tots els Filipí les dones són gold diggers Més Filipí les dones són mena, cura, fidel i tractar els seus marits com a reis. Però hi ha alguns són algunes de les dones que el portarà per un passeig salvatge i omplir de pagar amb els seus diners. Si una dona és jove Filipí molt enganxós des de l’inici en la seva relació de cites, comença demanant això i que em compri això, comprar-me que, a continuació, tio, que de debò s’han d’or i digger a les seves mans. Let’s face it, em ve de llegir i sentir històries del Filipí les dones de sortir i divorcing seu molt antic marits quan tenen l’oportunitat: una vegada que es Australià de residència permanent estat. No hi ha res dolent amb això, tothom vol una vida millor. Bona cosa és, que ve donat la seva oportunitat i que va pensar que l’estimava, i ella t’estimava. Però de vegades, potser només sigui temporal cosa. Vostè li dóna una raó per sortir i va omplir de marxar. Així, quan ella et deixa, on creieu que ella va anar a fer a continuació. Potser hi ha una raó per la qual vostè pot tenir gaire èxit amb la seva pròpia classe de les dones (Austràlia dones) i potser la seva primera esposa esquerra vostè, perquè vostè no va saber ser un home de veritat a la seva dona en el primer lloc. Tothom en el pub local a la seva ciutat natal sap que ets un vell rondinaire pet i el seu intent de tornar a estar en relació amb qualsevol Australiana de les dones ha estat un fracàs. Per tant, el seu wen t a Filipines per provar la seva sort, perquè vostè ve sentit parlar d’un company dient que les nenes hi haurà saltar sobre tu un cop allà perquè són Occidental. Ara que teniu una noia bonica que viuen amb vostè a Austràlia, i si has de sortir i reunir-se amb amics, i si ho és que aquest tipus de noia que està obert socialment (però que són socialment inacceptables), es podria posar en una difícil posició si vostè és un gelós freak. Jo sé d’una jove Filipí dona, que es va casar amb un home gran per anys i tenen un parell de nens que s’han convertit en adolescents, però aquest home gran mantingut el seu tancat-se en l’aïllament en una granja. No va permetre-li per socialitzar amb els veïns o fer nous amics. Va voler sortir, però ell no t ho permetin. Li agradaria demanar-li Podem viatjar i conèixer llocs com Cairns, Mackay, Rockhampton, jo he estat enganxat aquí per anys i vull allunyar-se per una estona i vostè ve mai m’ha permès sortir. Suposo que el que va fer. Va divorciar d’ell i ara viu amb un altre home gairebé de la mateixa edat com ella està gaudint de la seva vida ara. Quan ets vell, que s’ha de cuidar i criar els fills, els teus fills. Que hauria d’haver passat fa molt de temps. Tots els nens haurien d’ara s’han casat i que li hauria de ser un avi. Però per alguna raó, si un ésser humà surt del seu canal de naixement, vostè és vostè va a haver de fer el que es va fer anys enrere amb la seva primera esposa o segona esposa o el que sigui. L’únic problema és que mai no havia de veure els seus néts amb aquesta dona i arribarà un moment en què vostè no serà capaç de cuidar el seu propi nens perquè tu vols ser massa vella i fràgil, i tota la responsabilitat anirà a la seva jove esposa. Quan ens reunim amics, que havia de nadons i nens petits, va envied-los. Ella havia de portar els seus nens en els seus braços i ella havia desitjat ella havia tingut un dels seus. Llavors es va omplir de mirar-me amb els vull to d’aquest tipus d’ulls. M’agradaria aconseguir la pista. Un jo estic pensant que Sóc Déu. Aquí està la cosa, les dones se senten completes o déjame posar d’aquesta manera, les dones se senten que són reals les dones quan poden tenir fills. Per tant, si vostè és un home vell i el metge s cut que la producció d’esperma de canonada, potser així com oblidar que tota idea de casar-se amb un jove Filipí dona que mai no havia tingut l’oportunitat de tenir fills. Em ve vist un parell, com a Austràlia, la dona és tan fidel, es podia haver divorciat del seu vell marit per trobar un altre home per a casar-se i tenir fills, però ella estima a ell, ella encara amb ell. Però es podia veure la tristesa o el desig en els seus ulls cada vegada que es troba amb els seus amics amb els nadons i nens petits. Que és una cosa que s’ha negat a ella perquè l’antic marit va passar pel quiròfan fa molt de temps abans que compleixin el seu. No t’oblidis de compartir, tweet, enllaç, com si ve ha agradat aquest post per fer clic als botons de compartir de sota. Gràcies

About