submit


He passat més d’un any de la meva vida a les Filipines. En el transcurs de aquest temps he crescut a estimar aquesta cultura, estimem aquest país, i l’amor a trucar a les Filipines casa meva. Però. També he arribat a adonar-se d’alguna cosa. He arribat a adonar-se que estic en una situació singular Quan es tracta de Noies. Aquí estic un any. antic estranger semi-fluïdesa en Bisayan, coneixements bàsics de Tagal que està vivint a les Filipines. Ara, si són Filipí de llegir això, vull que per aturar aquí i pensa: Si no em coneixen, no tenia ni idea de què feia aquí a les Filipines. Què us sembla? Què seria de la seva conjectura de ser com vaig arribar aquí, i per això vaig optar per quedar-se aquí? Ara m’agradaria compartir amb vosaltres una molt comú conversa que vaig tenir. Després d’haver viatjat a més de Províncies és segur dir que m’han interactuat amb un munt d’quotidiana Filipins i Filipines. Aquí és molt comú de la primera interacció (que jo hauria de tenir en qualsevol Bisayan o Tagalog): Filipí Filipina:»Realment. C’mon. Qui és la teva nòvia. Hi ha un munt de gran noies d’aquí. Vols-me per ajudar-te trobar un?»Em fa mal. Aquesta frase em fa mal tant. Per què. No perquè pensen que és per això que sóc aquí. Tots sabem que una gran quantitat d’estrangers que vénen a les Filipines perquè han trobat una Filipina, tenen una Filipina Nòvia, o tenir una Dona Filipina. Una gran quantitat d’estrangers que vénen a trobar una Filipina a estimar i cuidar-los. Vaig a ser contundent a conèixer una gran quantitat d’estrangers que vénen a aprofitar Filipina les nenes (que em fa mal, està malalt, i em somni del dia que els canvis). Entenc que seria comú a pensar que hi seria aquí a causa d’una Filipina. Si vostè és un estranger que té una Filipina muller, xicota o es quedin aquí, perquè d’ella, si us plau no crec que estic d’atacar a vostè. Jo no sóc. Es diu amb tanta passió i la creença que el veig en la seva cara. Ho puc veure en les cares dels Filipins que dir aquelles paraules em creuen que és el més gran raó per què jo hauria de voler ser d’aquí. Que seria la raó número u per un estranger voldrà convocatòria les Filipines a casa. No és això completa el sentit de la incredulitat quan li dic el contrari. En alguns casos, la gent fins i tot de començar a riure en el sentit que realment no t creure-ho. Normalment el que segueix el»per Què vols ser aquí»és a mi a parlar. Vaig parlar de la increïble poc inspirador trets vaig veure en Filipí cors. Parlo de les belles muntanyes, rius i platges. Vaig parlar sobre el menjar. La bella cultura I continuar aprenent. La increïble Filipins he conegut i tingut experiències. Vaig parlar sobre la felicitat I el testimoni. Vaig parlar sobre per què m’encanten les Filipines. És una de les grans sensacions com vaig compartir, cosa que normalment comença a succeir. Alguna cosa canvia en que els Filipins cara. Va des de la incertesa, a la intriga, a l’orgull. Va des de segur de què pensar, a pensar»Home, hi ha algunes coses impressionants aquí hauria d’estar orgullós. Hi ha alguns altres grans raons per voler formar part d’aquesta cultura.»Bé, deixi’m començar dient-ho. He conegut tants talent, la cura, amable, elegant, bella, sorprenent Filipines en el transcurs del meu temps, a les Filipines. Estic sortint tipus de curs he estat més enllà interessats en voler conèixer algunes noies millor, d’apropar-se a una noia d’aquí, i per tenir una nòvia. He conegut alguns Filipines que de seguida em fan desitjar vaig tenir el privilegi de dir»Això és el meu Yuba.)». Si us plau, no crec que estic sent»gallet o arrogant»pensant que podria fàcilment només la data i estar amb una noia d’aquí perquè no és el cas en el mínim, i espero que ningú pensa d’aquesta manera. Aquesta pregunta, que l’expressió, i d’aquest moment, el moment en què vaig compartir que no tinc nòvia o dona. Això em dóna una oportunitat per compartir i inspirar orgull. M’ajuda a inspirar alguns pensament positiu en la ment de la gent que vaig buscar a la població Filipina. He trobat en el transcurs del meu temps, a les Filipines he apartar qualsevol oportunitat que he tingut fins ara una Filipina i a acostar-vos a una Filipina. No perquè no vull. No és perquè no m’interessen. No és perquè jo no trobar Filipina atractives Com WOW que bonic pot ser. Filipina bellesa només fa que el seu cor es fon. Crec que de vegades, quan vaig conèixer noies d’aquí la meva ment es torna boja. Com dolça pot ser? Que bonic pot ser? Tall. Si jo dic»sí, vaig tenir una nòvia», llavors es canvia de la meva capacitat per inspirar. Vaig perdre l’oportunitat d’inspirar que mentalitat positiva a algú sobre Filipí cultura. A l’instant la seva ment es deriva a la idea que estar amb una Filipina és l’única raó seria voleu quedar a les Filipines. Si vaig dir»sí, tinc una nòvia»no importa el que vaig dir un munt de locals quotidiana Filipins que vaig interactuar amb sempre es creu que va ser la raó per la qual vaig ser aquí. Aquestes situacions i converses amb la gent del poble, que realment es fa passar per mi molt sovint. Per a mi, tot i que jo només pot inspirar una persona més per a canviar la seva perspectiva que és important per a mi. Crec que sóc així en l’amor amb el Filipí cultura i de compartir-lo amb els Filipins i el món que m’envolta.»Els estrangers, en primer lloc, raó per voler estada a Filipines és a causa de les nenes.»El que sé és que no tothom s perspectiva simplement estic portant això perquè això ha passat molt en el meu temps aquí a les Filipines. Quan creuen que la perspectiva que continua alimentant el cicle de que sigui cert. Mentre que si Filipins a empènyer els altres simples increïble raons per les quals un ha de ser orgullosos de cridar a aquesta casa de compartir aquestes raons, en primer lloc, amb els estrangers i els altres potser va inspirar els estrangers que estiguin aquí per a noies (per les raons equivocades), com a MÍNIM, respecte d’aquesta cultura i d’aquestes belles dones. Potser es capacitar alguns Filipina de les dones per no posar-se o estrangers en les relacions que no pot ser positiva. El mateix passa per a estrangers que es troben. He conegut tants estrangers que als pocs minuts de començar a preguntar-me sobre les nenes. De fet, només un parell de dies enrere, un estranger em va dir:»Vostè ha de ser un gran èxit amb les noies. Aposto a que vostè està tenint molt divertit amb ells. Obtenir unes cerveses en vostè i jo aposta totes les històries vindrà a terme.»Històries d’un any. d’edat que tot i que potser el sol en aquest aspecte de la seva vida, només doesn’t d’acord amb persones centrant-se en estar amb noies aquí com la millor part de les Filipines. Don’t em malinterpretar estic totalment d’entendre per què els estrangers parlar de les noies aquí tant, perquè són sorprenents, i sí més probable és que vostè tindrà un munt d’atenció a partir d’ells, si vostè és un bon tipus. He fet un munt de molt a prop Filipina amics en el transcurs del meu temps, a les Filipines. Vaig omplir donar-vos un exemple d’alguna cosa que normalment es produeixen: tinc molt amiga a Cebu anomenat Michelle. Un dia vam sortir a la recerca d’ingredients per fer una mica de menjar. Ens dirigim cap al mercat a Cebu per recollir verdures fresques. Mentre mirant les verdures uns dels venedors va dir en Bisayan de Cendra que és el seu marit. Un cop més, no tenen res de dolent en què les persones pensen d’aquesta manera, perquè una altra vegada, sí molts dels estrangers que aquí tenen les seves amigues, o les dones. Però es produeix CADA vegada que estic sortint amb una noia que és simplement un amic meu, i en general en un molt obert i vocal manera les noies serà tipificada com la que s’adjunta a mi. En alguns casos, les persones serà tan vocals, que pot ser incòmode. Sempre vaig a tenir temps per respondre a la gent que fa els comentaris d’una manera positiva. Vaig explicar la increïble les coses que em fan voler ser aquí i parts d’aquesta cultura que m’inspira molt. Per què. Perquè crec que si parlem de les coses més i compartir-los en primer lloc, i potser pot tenir un efecte positiu, suposo que és part de la raó de per què tinc por a la data una Filipina. Tinc por que vaig perdre l’oportunitat de repte Filipins a veure les altres coses de la seva cultura, que són boniques. A desafiar-los a centrar-se en aquells que, en primer lloc. Pot sonar estrany, però que mentalitat esperant I han de tenir una nòvia o ha de ser aquí, perquè de les nenes, i el gran nombre de Filipins que constantment compartir-ho amb mi Que només tipus de torns que m’allunyi de vegades. Mai se sap el que vostè va a reunir-se o acabar amb. Per a tots sé que podria caure en amor amb una noia danesa a les Filipines, o un suec noia al Canadà, o una Filipina en la Canadà

About