submit


No estic dient que només haurà d’anar a algun lloc i prendre el primer home que mostra interès, vull una relació seriosa i sé que no pot igual que en el clic dels meus dits. Però ara només estic no trobada cap als homes, I no sé on trobar-los. Totes les idees. Jo sóc una de mitjan anys vint dona i jo vull un. No estic dient que només haurà d’anar a algun lloc i prendre el primer home que mostra interès, vull una relació seriosa i sé que no pot igual que en el clic dels meus dits. Però ara només estic no trobada cap als homes, I no sé on trobar-los. Totes les idees. Deixar de mirar, les millors coses de la vida s’quan no ho esperes. també, i no dir que estan desesperats, però la desesperació és poc atractiu a una dona, perquè és la manca de confiança, que va dir sobre segur tendeix a posar els homes fora. Tractar d’avançar en la pròpia vida, fer el que et fa feliç, còmode per estar sol i créixer en tu mateix abans d’intentar compartir tot el que es pot donar amb un altre. No massa segur de com realitzar el vull un home, no un nen en el cos de l’home, cada home ha de tenir un interior nen en ell, divertit afectuós, juganer, un sentit de l’humor. el cos de l’home, què és exactament una el cos de l’home. Estic en el meu s massa i sentim tinc el cos de l’home. ok més com Brad Pitt que Gerard Butler, però considero tant per tenir el cos de l’home, per ser honest aspecte no hauria de ser tan important, una connexió amor, passió, confiança respecte molt més important. Fas semblar preciós, us desitjo la millor de les sorts per al seu futur i espero trobar la felicitat Danys a menors, violència o amenaces, assetjament o invasió de la privacitat, la suplantació d’identitat o de l’error, frau o pesca, Danys a menors, violència o amenaces, assetjament o invasió de la privacitat, la suplantació d’identitat o de l’error, frau o pesca, Danys a menors, violència o amenaces, assetjament o invasió de la privacitat, la suplantació d’identitat o de l’error, frau o de pesca, jo estic amb una noia que vaig conèixer fa quatre anys que ens vam juntament mesos vaig sentir que em pren per fet ja que ens vam reunir. Per què tothom va arribar a ser tan dolents en aquest lloc quan estic tractant de fer preguntes. lol. no tots, evidentment. però wtf nois lol. Sóc dona i encara verge. He besar nois i fer coses, però simplement no han tingut relacions sexuals encara. És això normal

About