submit


Casa Registre de Registre en la Cerca de Navegar per la part Superior en Línia Ara Llocs FAQ Cites Programa d’Afiliats Política de Privacitat de Suport al Client de Drets d’autor de Lava Lloc estic anys de Filipines. M’agrada honest, lleial i estimar-me de qui sóc. Estic d’alçada, bloc de cabell. M’encanta l’aventura de l’home. Gràcies. M’encanta l’home pot apreciar el que sóc. Sóc educat m’agrada la higiene i l’educació I com ser sexy amb el meu home sóc sexy i elegant Tractar el meu cos és d’un gran interès per a mi tenir cura de la meva afició a la cura del nostre niu Un home educat a Un home que és correcte sóc positiva de la persona, amb gran cor i l’ànima neta.) Jo estic disposat a ajudar i donar la meva atenció a aquells que ho necessiten Meu somriure sempre amb mi) jo sóc la persona creativa, I per fer les dones boniques i és agradable per a mi. M’agrada veure la pel lícula, la cuina i la música, m’agrada viatjar, però no tot moment, els cabells llargs, no sóc prim persona. una mica grassonet, m’agrada portar la samarreta n texans amb sabatilles, quan va sortir estic d’Aliments entusiasta, li encanta cuinar, viatger, cantant, bipolar. Enviar whatsapp perquè icona afegir u.’, Àsia, bru de pell, normal, cos de tipus casual però no avorrida. Algú que estaria plenament suport mi en qualsevol maneres, jo sóc amor, comprensió i buscant el meu Senyor dreta. M’encanta fer reciclat coses en el meu temps lliure. Estic artístiques com els meus amics descriu a mi. Vaig apreciar l’art. com els humans som els millors de l’art de tots. Durant molt de temps he»Hola, el meu nom és Nacrada, estic anys. Vaig créixer a Bilgi Ciutat, Filipines. Jo sóc un pur Filipí. Tinc dues germanes i germans. Les meves aficions són córrer, llibres de lectura i pràctica de la btt. La meva alçada és, llarg i ros és difícil d’explicar, especialment descrivint-se, guitza és com la promoció. però el que es pot veure en la imatge que és realment a mi, l’amor a riure i desenfadada de la vida. el que vostè busca no importa, jo estic Content Persona Que Ple de Confiança per Afrontar els Reptes de la Vida. Vaig Créixer Sent Amable i agradable per a Tothom, estic Molt A la Terra Persona i Crec Que la Meva Fàcil-Va Actitud Fa que la Gent Porti

About