submit


Jo sóc jo i jo mateix Mal estat de la lonely Que y jo sóc aquí, estic buscant relació seriosa per a mi la dreta Esperança encara existents. Crec que no existent gairebé un any ara aquí encara. L’esperança. Crec que la vida és una aventura i plena de sorpreses. Honest i digne de confiança. Fidel i de la compassió, l’amor a cuinar, l’amor a riure. Jo sóc un home dona bondadós apassionat càlid i afectuós honest i don’t creuen que el divorci és la solució a problemes en el matrimoni. Jo sóc una simple persona molt pacient, amable i afectuosa. Vull tenir un equilibri de la vida (valor tant la família com la carrera). Estic greus senyora especialment la relació de cura amorosa i honest. M’agrada petó i l’abraçada que s persona que es preocupa per mi. No puc descriure-me, podem parlar-ne més d’una trucada de telèfon o a la nostra conversa si que està bé. No puc donar-li la major part del meu temps guitza de la meva obra, (mestressa de guarderia) el meu lliure el temps és a la nit. Estic. romàntic amant de la dona. Honest en vénen de relació. Bon oient. Jo a la meva parella i compartició de qualsevol pla. Sóc fort per lluitar contra els problemes ve de relació. Estic simple, Àsia bellesa anys d’edat sola i mai s’ha casat. Sóc amable i humil persona de cuina és la meva passió. Una dona de substància. Una dona forta i amb un gran cor. Si m’encanta, m’encanta. Estic ben educat persona, flexible i fàcil de tractar. Estic simple, divertit, adorable, m’encanten els gats, amor pel·lícules, comprensió. Jo crec que posseeixen totes les bones qualitats aquí. Molts llocs de reclamació a ser gratuït, però vostè va colpejar amb sorpresa càrrecs després d’unir-se. Connexió Individuals és lliure Filipines servei de cites, amb totes les característiques lliure i sense sorpreses. Això significa que vostè pot enviar i rebre missatges, Xat, Missatge Instantani, Blog, i enviar a la nostra naturalesa, però amistós internacional de Filipines i de cites Fòrums sense cap cost per sempre. Sense targeta de crèdit necessari. No hi ha costos, Ni crèdits, No cupons, No és broma. Complir nova Filipines únic amics avui. Has provat de totes les maneres tradicionals per trobar algú especial a les Filipines? Estàs cansat de les Filipines bar de l’escena club, que arribava a casa a una casa buida, sola taules, per a aquells romàntic Filipines restaurants, desastrós blind dates per establir el seu aparellament amics, Filipines local individuals grups, individuals esdeveniments i reunions amb cap resultat

About