submit


Casa Registre de Registre en la Cerca de Navegar per la part Superior en Línia Ara Llocs FAQ Cites Programa d’Afiliats Política de Privacitat de Suport al Client de Drets d’autor de Lava Lloc que Vostè sap que jo sóc un amant de la persona, per què. perquè en la meva vida passada, vaig experimentar diverses vegades deixem enganyar i va jugar tot i que vaig intentar meu millor per estimar-los i donar vida al nostre amor, però suposo que això és la vida, potser el Meu nom És Julie. Vaig dedicar el meu temps per Treballar i Veure pel·lícules. Estic buscant un greu amor i la relació Seriosa. Les meves aficions són veure pel lícules i a la Cuina. Jo dompt han de funcionar ara, perquè jo ja estic finalitzar el meu jo sóc un simple ésser, amb una percepció optimista de la vida, el més probable és que volia dedicar el meu temps de treball i la família. Estic interessat en viatjar a l’estranger, conèixer gent amb cultura diferent creences i entendre estic Jaelyn anys, visc sol, i no tinc la família i em vaig treballar aquí en el mercat per a la venda de verdures, hortalisses i fruites tinc el cabell llarg i molt prim, el meu millor que té és la meva personalitat. I estic fashionista i que jo necessito algú que m’estima completament com una dona que té una bona i cor pur i tinc molt d’amor per donar a mereixedor de la parella. Hola, sóc l’Alegria estic anys sol mai s’ha casat i sense fills. Jo visc simple persona, és fàcil anar, de ment oberta, els encanta cuinar, coure, etc. He estat a Qatar a treballar com salesclerk. Ara estic a les Filipines. llum de color marró cabells. M’estimo a mi mateix com a mitjana. Jo ho sóc només un molt simple dona. M’agrada passar el meu temps lliure amb les famílies. M’agraden les activitats a l’aire lliure així com el voleibol. I també m’encanta fer cantar al karaoke amb els amics. Tinc un negre de pèl llarg. Tinc un ajust fi sóc un simple bellesa negre Asiàtic noia només una mitjana dona. per ser exactes. Jo puc ser un conservador, modern i informal també depèn ocasió de confiança, viatges amics, solidaris, respectuosos, dolça i amorosa aquí

About