submit


M’agrada conèixer un simple home i l’home humil que tenen un munt de qualitats. Un home que té una forta creença i, a més, un home que s’encarrega prou de tenir cura de la seva futura família a presentar-se com una forta i solidària pare per als seus fills i una amable marit a la seva dona. Necessitava un noi que és una família orientat a un i saber el valor d’un familiar fins a l’infinit. Jo sóc un humil persona amb un simple somriure i interessats en la relació que serà duren per sempre, i m’encanta fer d’una casa tasca, a la cuina és una de les meves passió a la vida i estic molt interessat sobre jardineria i l’amor a fer tantes coses només per explorar-me i per fer-me feliç, perquè com tots sabem que la vida és massa curta i que hem de ser feliços al màxim. Jo només sóc un simple dona nascuda i plantejat aquí a les Filipines. Algunes de les meves aficions inclouen cuina, veient pel·lícules, llegint articles bons. Estic família orientat. Jo no sóc difícil si us plau, jo sóc un nen de cor, no es triga gaire a fer-me feliç. I estic a punt de trobar-se i establir-se amb el dret de l’home. I quan vaig fer trobar-lo, jo malalt banyera-lo amb l’amor a cada despertar el dia de la nostra. Jo sóc una simple dona amb un bon cor. En la meva vida sempre vaig tractar a les persones amb honestedat i el respecte, i, per descomptat, vull el mateix. Sóc a la terra persona que vol fer amics. M’agraden aquells amb bon sentit de l’humor i pot comunicar-se bé. La intel·ligència és un actiu admiro més en una persona. Amable, divertida i sensible són algunes de les descripcions que puc dir sobre mi mateix. M’agrada la gent que parla malament dels altres, perquè tothom té un caràcter singular que difereix de la de la resta. Jo no sóc bonica i jo no sóc perfecte, però jo sóc honest, lleial, la comprensió i la cura de la persona i té un gran cor. I em serà respectant els altres, si es pot respecte a mi

About